|
- це доступне рішення, що дає прибуток

І ось чому
Франшиза Grill Pub
Досвід
Ми маємо досвід та знаємо як зробити ваш заклад прибутковим
30
франчайзин-
гових об єктів
в Україні
Маємо
об'єктів
в 5 країнах
100
Ми реалізували більше
Наша команда має більше
10
років досвіду
в сегменті
понад
спеціалістів
в команді
40
Ви отримаєте повну комплексну підтримку від команди з понад 40 спеціалістів:
НАШ ТОП-МЕНЕДЖМЕНТ:
Команда
СЕРГІЙ ЦИБОЧКІН
ВІДДІЛУ ФРАНЧАЙЗИНГУ
Аліна Цибочкіна
Відкриваючий менеджер
Головний спеціаліст служби підтримки
Бренд-шеф
АНДРІЙ ДРОМОВ
Відділ маркетингу
Анна Костюшкіна
Басистий Родіон
Відділ дизайну інтерєрів
CEO
Євгеній Соколов
Марина Овсяннікова
7. Контроль якості
6. Навчання персоналу
5. Оновленння меню
2. Маркетингова підтримка
3. Технічна підтримка
4. Запуск обʼєкта
1. Дизайн інтерʼєру
Басистий Родіон
Анна Костюшкіна
Відділ маркетингу
АНДРІЙ ДРОМОВ
Бренд-шеф
Головний спеціаліст служби підтримки
Відкриваючий менеджер
Аліна Цибочкіна
ВІДДІЛУ ФРАНЧАЙЗИНГУ
СЕРГІЙ ЦИБОЧКІН
Відділ дизайну інтерєрів
CEO
Євгеній Соколов
Марина Овсяннікова
Прибутковий формат
Ресторани франшизи добре адаптуюється під різні локації: чи то Спальний район чи Торговельний центр та популярні серед широкої цільової аудиторії
Завдяки нашому досвіду ми створили популярний формат ресторанів з одними з кращих умов по запкуску та високими показниками рентабельності та окупності
Повна підтримка
Висока рентабельність
Доступна сума інвестицій
Швидка окупність
Вступний внесок відсутній
КОНЦЕПЦІЯ
GRILL PUB — міжнародна мережа гриль-ресторанів, що представлена у двох форматах: стаціонарні заклади та заклади типу фуд-корт у ТЦ. Одна з особливостей закладів мережі - це відкритий гриль-барбекю, що працює на натуральному вугіллі та знаходиться безпосередньо в залі. Таким чином гості можуть спостерігати за тим, як готуються їх страви. За правилами компанії страви готуються виключно із якісних продуктів, особлива увага приділяється якості м'яса, яке не піддається попередній заморозці. Страви ресторанного типу представлені за доступними цінами в якості щоденного смачного та корисного раціону.
Кращі умови
34 900$
29 600$
від
від
фуд-корт
стаціонар
ІНВЕСТИЦІЇ
РОЯЛТІ - 2%
РЕКЛАМНІ ВІДРАХУВАННЯ - ВІДСУТНІ
ПАУШАЛЬНИЙ ВНЕСОК - ВІДСУТНІЙ
РОБОТА В РЕЖИМІ ДОСТАВКИ
Прибуток вже з першого місяця роботи
Повна пiдтримка франчайзi
Реалізація проекту 2-3 місяці
До суми інвестицій
входить
матеріальні цінності
послуги
Повна підтримка
Виїзд департаменту відкриття
Право на використання заре-
єстрованої торгової марки
Акредитація місця і приміщення
для відкриття ресторану
Професійне програмне забезпечення
(тільки для стаціонарного ресторану)
( POS термінали і чековий прінтер )
(оцінка трафіку, інфраструктури та конкурентів)
Професійне навчання персоналу
(план електрики, вентиляції, сантехніки)
Розробка індивідуального ди-
зайн-проекту і технічні матеріали
Маркетингова підтримка при
відкритті та протягом усьго
періоду роботи закладу
Меню, технологічні та кальку-
ляційні карти
Меблі на 20 посадочних місць
Зовнішня вивіска
Комплект виробничого обладнання
Комплект торгового обладнання
Допомога в підборі персоналу
ФУД-КОРТ
Стаціонарний ресторан
Площа від 40 м2
Споживана потужність – від 40 кВт
Зони: фуд-корт / заклад в ТРЦ зі своєю посадкою
Окреме завантаження товару
Популярний ТЦ / ТРЦ з високим рівнем відвідування
Приватна власність або довгострокова оренда
Наявність місць для паркування
Можливість облаштування літнього майданчика
Споживана потужність – від 60 кВт
Площа від 120 м2
(система витяжки, вентиляції, водопостачання, і каналізації)
(для завантаження товару)
Наявність службового входу
Наявність технічних умов від ТРЦ
ВІДГУКИ НАШИХ ПАРТНЕРІВ
Віталій
Grill Pub
Дуже сподобалась концепція приготування основного меню на барбекю унікального дизайна. По відгукам вимогливої публіки у Львові даний формат виправдав очікування. Постійно отримуємо тільки позитивні відгуки. Вже шукаю місце в Києві для відкриття 2 го ресторану Гриль Паб.
Ірина
Grill Pub
Дуже раді працювати в компанії, де все продумано до дрібниць, починаючи від інтер'єру та закінчуючи меню! Постійна підтримка і допомога у вирішенні будь-яких питань! Це відмінний старт для початківців, і не тільки бізнесменів. ☺️
Сергій
Grill Pub
Бажання відкрити власну справу поза своєю професійною сферою зайнятості - зупиняло почуття небезпеки входу у невідоме середовище. З цього, вирішили відрити ресторан по франшизі і з її вибором не прогадали. Команда "Grill Pub" надає повну підтримку на всіх етапах створення і роботи закладу. Концепція, з основним упором на приготування страв на мангалі, який відкритий для погляду гостей, нам сподобалася, а судячи з розширення мережі - подобається і гостям закладу. Незважаючи на мережевий формат, є необхідність адаптувати процеси і страви, а значить, знаходиться місце і для втілення власних ідей. Дякую за реалізацію мрії!
Олег
Grill Pub
Дякую за можливість реалізувати одну з моїх мрій - почати свій бізнес! На всіх етапах я отримав неоціненну допомогу: консультації і поради висококласних спеціалістів. А головне це отриманий досвід! Я вважаю, що Grill Pub - один із кращих серед ресторанів свого сегменту, адже у нас завжди тільки свіжі продукти і ми максимально відкриті для відвідувачів.
Яна
Grill Pub
Я завжди мріяла відкрити власний ресторан, але не мала досвіду ведення бізнесу у цій не легкій сфері діяльності. Одного разу, побачивши рекламу франшизи "GRILL PUB", зрозуміла, що це мій шанс. Завдяки команді професіоналів, мені вдалося відкрити один з кращих ресторанів у своєму місті, тим самим здійснивши свою мрію!!!
franchising.gp@gmail.com
+38 (068) 421 3828
директор відділу франчайзингу
СЕРГІЙ ЦИБОЧКІН
КОНТАКТИ