|
13
11
РЕСТОРАНІВ ВІДКРИТО
РЕГІОНІВ УКРАЇНИ
КОНЦЕПЦІЯ
GRILL PUB — міжнародна мережа гриль-ресторанів, що представлена у двох форматах: стаціонарні заклади та заклади типу фуд-корт у ТЦ. Одна з особливостей закладів мережі - це відкритий гриль-барбекю, що працює на натуральному вугіллі та знаходиться безпосередньо в залі. Таким чином гості можуть спостерігати за тим, як готуються їх страви. За правилами компанії страви готуються виключно із якісних продуктів, особлива увага приділяється якості м'яса, яке не піддається попередній заморозці. Страви ресторанного типу представлені за доступними цінами в якості щоденного смачного та корисного раціону.
ЗАВЖДИ
ГАРНА
АТМОСФЕРА
КАЛЬЯН
МЕНЮ
ВЛАСНЕ
ФІРМОВЕ
ПИВО
ПРОГРАМА
ЛОЯЛЬНОСТІ
ДЛЯ ПОСТІЙНИХ КЛІЄНТІВ
АКЦІЇ ЩОДНЯ
Left
Right

НАША КОМАНДА

ФРАНЧАЙЗИНГ

ВСТУПНИЙ ВНЕСОК
ВІДСУТНІЙ
ІНВЕСТИЦІЇ
690 000
ВІД
ГРН
РОЯЛТІ
2%
РЕКЛАМНІ ВІДРАХУВАННЯ
ВІДСУТНІ
РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ
2-3 МІСЯЦІ
ПРИБУТОК ВЖЕ З ПЕРШОГО МІСЯЦЯ РОБОТИ
ПОВЕРНЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ ВІД 6 МІСЯЦІВ
ПОВНА ПІДТРИМКА ФРАНЧАЙЗІ
850 000
ВІД
ГРН
ФУД-КОРТ
СТАЦІОНАР
СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ
РОБОТА В РЕЖИМІ ДОСТАВКИ

ДО СУМИ ІНВЕСТИЦІЙ ВХОДИТЬ:

ПОСЛУГИ
МАТЕРІАЛЬНІ ЦІННОСТІ
ДОПОМОГА В ПІДБОРІ ПЕРСОНАЛУ
ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ
РОЗРОБКА ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДИЗАЙН-ПРОЕКТУ І ТЕХНІЧНІ МАТЕРІАЛИ (ПЛАН ЕЛЕКТРИКИ, ВЕНТИЛЯЦІЇ, САНТЕХНІКИ)
ПРАВО НА ВИКОРИСТАННЯ ЗАРЕЄСТРОВАНОЇ ТОРГОВОЇ МАРКИ
ВИЇЗД ДЕПАРТАМЕНТУ ВІДКРИТТЯ
МЕНЮ, ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА КАЛЬКУЛЯЦІЙНІ КАРТИ
МАРКЕТИНГОВА ПІДТРИМКА
ПРИ ВІДКРИТТІ ТА ПРОТЯГОМ УСЬГО ПЕРІОДУ РОБОТИ ЗАКЛАДУ
АКРЕДИТАЦІЯ МІСЦЯ І ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ РЕСТОРАНУ (ОЦІНКА ТРАФІКУ, ІНФРАСТРУКТУРИ ТА КОНКУРЕНТІВ)
КОМПЛЕКТ ВИРОБНИЧОГО ОБЛАДНАННЯ
КОМПЛЕКТ ТОРГОВОГО ОБЛАДНАННЯ ( POS ТЕРМІНАЛИ І ЧЕКОВИЙ ПРІНТЕР )
ГРИЛЬ-БАРБЕКЮ, РОЗРОБЛЕНИЙ СПЕЦІАЛЬНО
ДЛЯ ЗАКЛАДІВ GRILL PUB
МЕБЛІ НА 30 ПОСАДОЧНИХ МІСЦЬ (ТІЛЬКИ ДЛЯ СТАЦІОНАРНОГО РЕСТОРАНУ)
ПРОФЕСІЙНЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
ЗОВНІШНЯ ВИВІСКА ТА БАРНА СТІЙКА
СТАЦІОНАРНИЙ РЕСТОРАН
ПРИВАТНА ВЛАСНІСТЬ АБО ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА
ПЛОЩА ВІД 120 М2
МОЖЛИВІСТЬ ОБЛАШТУВАННЯ ЛІТНЬГО МАЙДАНЧИКУ
НАЯВНІСТЬ МІСЦЬ ДЛЯ ПАРКУВАННЯ
СПОЖИВАНА
ПОТУЖНІСТЬ - ВІД 40КВТ
НАЯВНІСТЬ СЛУЖБОВОГО ВХОДУ
(ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ ТОВАРУ)

ВИМОГИ ДО ПРИМІЩЕНЬ

ФУД-КОРТ
ПОПУЛЯРНИЙ ТЦ/ТРЦ З ВИСОКИМ РІВНЕМ ВІДВІДУВАННЯ
ЗОНИ: ФУД-КОРТ / ЗАКЛАД В ТРЦ ЗІ СВОЄЮ ПОСАДКОЮ
ПЛОЩА ВІД 40 М2
ОКРЕМЕ ЗАВАНТАЖЕННЯ ТОВАРУ
СПОЖИВАНА
ПОТУЖНІСТЬ - ВІД 40КВТ
НАЯВНІСТЬ ТЕХНІЧНИХ УМОВ ВІД ТРЦ
( СИСТЕМА ВИТЯЖКИ, ВЕНТИЛЯЦІЇ, ВОДОПОСТАЧАННЯ І КАНАЛІЗАЦІЇ )

ВІДГУКИ НАШИХ ПАРТНЕРІВ

Дуже сподобалась концепція приготування основного меню на барбекю унікального дизайна. По відгукам вимогливої публіки у Львові
Читати далі
даний формат виправдав очікування. Постійно отримуємо тільки позитивні відгуки. Вже шукаю місце в Києві для відкриття 2 го ресторану Гриль Паб.
Дуже раді працювати в компанії, де все продумано до дрібниць, починаючи від інтер'єру та закінчуючи меню!
Читати далі
Постійна підтримка і допомога у вирішенні будь-яких питань! Це відмінний старт для початківців, і не тільки бізнесменів. ☺️
Віталій
Олена
Ірина
Сергій
1
2
Велике спасибі за ідею, хороший дизайн і меню. Франшиза - це концепція, яку потрібно постійно покращувати і прагнути до нових успіхів. Наша команда отримала великий досвід і знання завдяки франшизі
"Grill Pub".
Читати далі
У Києві - це перший ресторан від франшизи, концепція зайшла не погано на ринок і сподобалася гостям. Звичайно було багато нюансів, які потрібно було підганяти під київські стандарти в ресторанному бізнесі, але команда франшизи "Grill Pub" прекрасно долає їх разом з нами.
Бажання відкрити власну справу поза своєю професійною сферою зайнятості - зупиняло почуття небезпеки входу у невідоме середовище. З цього, вирішили відрити ресторан по франшизі і з її вибором не прогадали.
Читати далі
Команда "Grill Pub" надає повну підтримку на всіх етапах створення і роботи закладу. Концепція, з основним упором на приготування страв на мангалі, який відкритий для погляду гостей, нам сподобалася, а судячи з розширення мережі - подобається і гостям закладу. Незважаючи на мережевий формат, є необхідність адаптувати процеси і страви, а значить, знаходиться місце і для втілення власних ідей. Дякую за реалізацію мрії!

ВІДГУКИ НАШИХ ПАРТНЕРІВ

Дякую за можливість реалізувати одну з моїх мрій - почати свій бізнес! На всіх етапах я отримав неоціненну допомогу: консультації і поради висококласних спеціалістів.
Читати далі
А головне це отриманий досвід! Я вважаю, що Grill Pub - один із кращих серед ресторанів свого сегменту, адже у нас завжди тільки свіжі продукти і ми максимально відкриті для відвідувачів.
Олег
Максим
Яна
1
2
Ідея відкрити власний "Grill Pub" виникла ще в 2013 році, маючи власну мережу невеликих фаст-фудів, дуже хотілося спробувати себе саме в ресторанному бізнесі. У січні цього року, я в інтернеті знайшов дану франшизу і відразу поїхав перевірити,
Читати далі
як працюють заклади в інших містах. В результаті, прийняв рішення відкрити ресторан в місті Кропивницький. Хочу зауважити -це дуже професійна команда, починаючи від розробки проєкту дизайну, все до дрібниць, і закінчуючи технічною підтримкою і службою забезпечення обладнанням. Як для мене, ідеальний варіант для старту у сфері гостинності.
Я завжди мріяла відкрити власний ресторан, але не мала досвіду ведення бізнесу у цій не легкій сфері діяльності. Одного разу, побачивши рекламу франшизи "GRILL PUB", зрозуміла, що це мій шанс.
Читати далі
Завдяки команді професіоналів, мені вдалося відкрити один з кращих ресторанів у своєму місті, тим самим здійснивши свою мрію!!!

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

ДИРЕКТОР ВІДДІЛУ ФРАНЧАЙЗИНГУ
ОВСЯННІКОВА МАРИНА
+38 (067) 40 00 118
franchising.gp@gmail.com
ОФІСИ КОМПАНІЇ
м. КИЇВ, БЦ РЕЛЕ, ГОЛОСІЇВСЬКИЙ ПРОСПЕКТ, 132

м. ПОЛТАВА, вул. ЄВРОПЕЙСЬКА, 21