Успішно працюємо
36
відкрили
ресторанів
років
8
на ринку
КОНЦЕПЦІЯ
GRILL PUB — міжнародна мережа гриль-ресторанів, що представлена у двох форматах: стаціонарні заклади та заклади типу фуд-корт у ТЦ. Одна з особливостей закладів мережі - це відкритий гриль-барбекю, що працює на натуральному вугіллі та знаходиться безпосередньо в залі. Таким чином гості можуть спостерігати за тим, як готуються їх страви. За правилами компанії страви готуються виключно із якісних продуктів, особлива увага приділяється якості м'яса, яке не піддається попередній заморозці. Страви ресторанного типу представлені за доступними цінами в якості щоденного смачного та корисного раціону.
ЗАВЖДИ ГАРНА
АТМОСФЕРА
КАЛЬЯН
МЕНЮ
ПОСТІЙНА МАРКЕТИНГОВА ПІДТРИМКА

НАША КОМАНДА

Відділ дизайну інтерєрів
Анна Костюшкіна
Євгеній Соколов
Відділ маркетингу
АНДРІЙ ДРОМОВ
Бренд-шеф
Басистий Родіон
Головний спеціаліст служби підтримки
Відкриваючий менеджер
Аліна Цибочкіна
CEO
ВІДДІЛУ ФРАНЧАЙЗИНГУ
СЕРГІЙ ЦИБОЧКІН
Марина Овсяннікова
Відділ дизайну інтерєрів
Анна Костюшкіна
Євгеній Соколов
Відділ маркетингу
АНДРІЙ ДРОМОВ
Бренд-шеф
Басистий Родіон
Головний спеціаліст служби підтримки
Відкриваючий менеджер
Аліна Цибочкіна
CEO
ВІДДІЛУ ФРАНЧАЙЗИНГУ
СЕРГІЙ ЦИБОЧКІН
Марина Овсяннікова
ВІДСУТНІ
2%

ФРАНЧАЙЗИНГ

Паушальний внесок
ВІДСУТНІЙ
ІНВЕСТИЦІЇ
29 600$
ВІД
РОЯЛТІ
РЕКЛАМНІ ВІДРАХУВАННЯ
РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ
2-3 МІСЯЦІ
ПРИБУТОК ВЖЕ З ПЕРШОГО МІСЯЦЯ РОБОТИ
ПОВНА ПІДТРИМКА ФРАНЧАЙЗІ
34 900$
ВІД
ФУД-КОРТ
СТАЦІОНАР
РОБОТА В РЕЖИМІ ДОСТАВКИ

ДО СУМИ ІНВЕСТИЦІЙ ВХОДИТЬ:

ПОСЛУГИ
МАТЕРІАЛЬНІ ЦІННОСТІ
КОМПЛЕКТ ВИРОБНИЧОГО ОБЛАДНАННЯ
КОМПЛЕКТ ТОРГОВОГО ОБЛАДНАННЯ ( POS ТЕРМІНАЛИ І ЧЕКОВИЙ ПРІНТЕР )
ПРОФЕСІЙНЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
МЕБЛІ НА 30 ПОСАДОЧНИХ МІСЦЬ (ТІЛЬКИ ДЛЯ СТАЦІОНАРНОГО РЕСТОРАНУ)
ЗОВНІШНЯ ВИВІСКА ТА БАРНА СТІЙКА
ДОПОМОГА В ПІДБОРІ ПЕРСОНАЛУ
ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ
РОЗРОБКА ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДИЗАЙН-ПРОЕКТУ І ТЕХНІЧНІ МАТЕРІАЛИ (ПЛАН ЕЛЕКТРИКИ, ВЕНТИЛЯЦІЇ, САНТЕХНІКИ)
ПРАВО НА ВИКОРИСТАННЯ ЗАРЕЄСТРОВАНОЇ ТОРГОВОЇ МАРКИ
ВИЇЗД ДЕПАРТАМЕНТУ ВІДКРИТТЯ
МЕНЮ, ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА КАЛЬКУЛЯЦІЙНІ КАРТИ
МАРКЕТИНГОВА ПІДТРИМКА
ПРИ ВІДКРИТТІ ТА ПРОТЯГОМ УСЬГО ПЕРІОДУ РОБОТИ ЗАКЛАДУ
АКРЕДИТАЦІЯ МІСЦЯ І ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ РЕСТОРАНУ (ОЦІНКА ТРАФІКУ, ІНФРАСТРУКТУРИ ТА КОНКУРЕНТІВ)
СТАЦІОНАРНИЙ РЕСТОРАН
ПРИВАТНА ВЛАСНІСТЬ АБО ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА
ПЛОЩА ВІД 120 М2
МОЖЛИВІСТЬ ОБЛАШТУВАННЯ ЛІТНЬГО МАЙДАНЧИКУ
НАЯВНІСТЬ МІСЦЬ ДЛЯ ПАРКУВАННЯ
СПОЖИВАНА ПОТУЖНІСТЬ - ВІД 40КВТ
НАЯВНІСТЬ СЛУЖБОВОГО ВХОДУ
(ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ ТОВАРУ)

ВИМОГИ ДО ПРИМІЩЕНЬ

ФУД-КОРТ
ПОПУЛЯРНИЙ ТЦ/ТРЦ З ВИСОКИМ РІВНЕМ ВІДВІДУВАННЯ
ЗОНИ: ФУД-КОРТ / ЗАКЛАД В ТРЦ ЗІ СВОЄЮ ПОСАДКОЮ
ПЛОЩА ВІД 40 М2
ОКРЕМЕ ЗАВАНТАЖЕННЯ ТОВАРУ
СПОЖИВАНА ПОТУЖНІСТЬ - ВІД 40КВТ
НАЯВНІСТЬ ТЕХНІЧНИХ УМОВ ВІД ТРЦ
( СИСТЕМА ВИТЯЖКИ, ВЕНТИЛЯЦІЇ, ВОДОПОСТАЧАННЯ І КАНАЛІЗАЦІЇ )
ВІДГУКИ НАШИХ ПАРТНЕРІВ
Віталій
Grill Pub
Дуже сподобалась концепція приготування основного меню на барбекю унікального дизайна. По відгукам вимогливої публіки у Львові даний формат виправдав очікування. Постійно отримуємо тільки позитивні відгуки. Вже шукаю місце в Києві для відкриття 2 го ресторану Гриль Паб.
Ірина
Grill Pub
Дуже раді працювати в компанії, де все продумано до дрібниць, починаючи від інтер'єру та закінчуючи меню! Постійна підтримка і допомога у вирішенні будь-яких питань! Це відмінний старт для початківців, і не тільки бізнесменів. ☺️
Сергій
Grill Pub
Бажання відкрити власну справу поза своєю професійною сферою зайнятості - зупиняло почуття небезпеки входу у невідоме середовище. З цього, вирішили відрити ресторан по франшизі і з її вибором не прогадали. Команда "Grill Pub" надає повну підтримку на всіх етапах створення і роботи закладу. Концепція, з основним упором на приготування страв на мангалі, який відкритий для погляду гостей, нам сподобалася, а судячи з розширення мережі - подобається і гостям закладу. Незважаючи на мережевий формат, є необхідність адаптувати процеси і страви, а значить, знаходиться місце і для втілення власних ідей. Дякую за реалізацію мрії!
Олег
Grill Pub
Дякую за можливість реалізувати одну з моїх мрій - почати свій бізнес! На всіх етапах я отримав неоціненну допомогу: консультації і поради висококласних спеціалістів. А головне це отриманий досвід! Я вважаю, що Grill Pub - один із кращих серед ресторанів свого сегменту, адже у нас завжди тільки свіжі продукти і ми максимально відкриті для відвідувачів.
Яна
Grill Pub
Я завжди мріяла відкрити власний ресторан, але не мала досвіду ведення бізнесу у цій не легкій сфері діяльності. Одного разу, побачивши рекламу франшизи "GRILL PUB", зрозуміла, що це мій шанс. Завдяки команді професіоналів, мені вдалося відкрити один з кращих ресторанів у своєму місті, тим самим здійснивши свою мрію!!!

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

ДИРЕКТОР ВІДДІЛУ ФРАНЧАЙЗИНГУ
Сергій Цибочкін
franchising.gp@gmail.com
ОФІС КОМПАНІЇ
м. ПОЛТАВА, вул. ЄВРОПЕЙСЬКА, 21