зменшено обсяг інвестицій
оптимізовано меню
Оптимізований формат
вдвічі скорочено кількість персоналу
Досвід
Ми маємо досвід та знаємо як зробити ваш заклад прибутковим
30
франчайзин-
гових об єктів
в Україні
Маємо
об'єктів
в 5 країнах
100
Ми реалізували більше
Наша команда має більше
10
років досвіду
в сегменті
понад
спеціалістів
в команді
40
Ви отримаєте повну комплексну підтримку від команди з понад 40 спеціалістів:
НАШ ТОП-МЕНЕДЖМЕНТ:
Команда
СЕРГІЙ ЦИБОЧКІН
ВІДДІЛУ ФРАНЧАЙЗИНГУ
Аліна Цибочкіна
Відкриваючий менеджер
Головний спеціаліст служби підтримки
Бренд-шеф
АНДРІЙ ДРОМОВ
Відділ маркетингу
Анна Костюшкіна
Басистий Родіон
Відділ дизайну інтерєрів
CEO
Євгеній Соколов
Марина Овсяннікова
7. Контроль якості
6. Навчання персоналу
5. Оновленння меню
2. Маркетингова підтримка
3. Технічна підтримка
4. Запуск обʼєкта
1. Дизайн інтерʼєру
Басистий Родіон
Анна Костюшкіна
Відділ маркетингу
АНДРІЙ ДРОМОВ
Бренд-шеф
Головний спеціаліст служби підтримки
Відкриваючий менеджер
Аліна Цибочкіна
ВІДДІЛУ ФРАНЧАЙЗИНГУ
СЕРГІЙ ЦИБОЧКІН
Відділ дизайну інтерєрів
CEO
Євгеній Соколов
Марина Овсяннікова
Прибутковий формат
Ресторани франшизи добре адаптуюється під різні локації: чи то Спальний район чи Торговельний центр та популярні серед широкої цільової аудиторії
Завдяки нашому 10-річному досвіду ми розробили оптимізовані формати ресторанів зі зменшеною кількістю персоналу, зменшеними інвестиціями та скороченим меню з лише кращими стравами по показникам продажів.
Окупність від 18 міс
оптимізовані
формати
19 500$
від
фуд-корт
26 500$
від
стаціонар
ІНВЕСТИЦІЇ
РОЯЛТІ - 2%
РЕКЛАМНІ ВІДРАХУВАННЯ - ВІДСУТНІ
ПАУШАЛЬНИЙ ВНЕСОК - ВІДСУТНІЙ
РОБОТА В РЕЖИМІ ДОСТАВКИ
Прибуток вже з першого місяця роботи
Повна пiдтримка франчайзi
Обладнання та меблі входять у вартість франшизи
Реалізація проекту 2-3 місяці
ВІДГУКИ НАШИХ ПАРТНЕРІВ
Віталій
Grill Pub
Дуже сподобалась концепція приготування основного меню на барбекю унікального дизайна. По відгукам вимогливої публіки у Львові даний формат виправдав очікування. Постійно отримуємо тільки позитивні відгуки. Вже шукаю місце в Києві для відкриття 2 го ресторану Гриль Паб.
Ірина
Grill Pub
Дуже раді працювати в компанії, де все продумано до дрібниць, починаючи від інтер'єру та закінчуючи меню! Постійна підтримка і допомога у вирішенні будь-яких питань! Це відмінний старт для початківців, і не тільки бізнесменів. ☺️
Сергій
Grill Pub
Бажання відкрити власну справу поза своєю професійною сферою зайнятості - зупиняло почуття небезпеки входу у невідоме середовище. З цього, вирішили відрити ресторан по франшизі і з її вибором не прогадали. Команда "Grill Pub" надає повну підтримку на всіх етапах створення і роботи закладу. Концепція, з основним упором на приготування страв на мангалі, який відкритий для погляду гостей, нам сподобалася, а судячи з розширення мережі - подобається і гостям закладу. Незважаючи на мережевий формат, є необхідність адаптувати процеси і страви, а значить, знаходиться місце і для втілення власних ідей. Дякую за реалізацію мрії!
Олег
Grill Pub
Дякую за можливість реалізувати одну з моїх мрій - почати свій бізнес! На всіх етапах я отримав неоціненну допомогу: консультації і поради висококласних спеціалістів. А головне це отриманий досвід! Я вважаю, що Grill Pub - один із кращих серед ресторанів свого сегменту, адже у нас завжди тільки свіжі продукти і ми максимально відкриті для відвідувачів.
Яна
Grill Pub
Я завжди мріяла відкрити власний ресторан, але не мала досвіду ведення бізнесу у цій не легкій сфері діяльності. Одного разу, побачивши рекламу франшизи "GRILL PUB", зрозуміла, що це мій шанс. Завдяки команді професіоналів, мені вдалося відкрити один з кращих ресторанів у своєму місті, тим самим здійснивши свою мрію!!!
franchising.gp@gmail.com
+38 (068) 421 3828
директор відділу франчайзингу
СЕРГІЙ ЦИБОЧКІН
КОНТАКТИ